voor bedrijven, gemeentes & buurtinitiatieven

Streetlight Bee&Bee

Tot stand gekomen in samenwerking met Vivara

Omschrijving

De Streetlight Bee&Bee is een uniek en wetenschappelijk onderbouwd zeshoekig bijenhotel die om lantaarnpalen in jouw gemeente of op jouw bedrijventerrein geplaatst kan worden. De Streetlight Bee&Bee is gemaakt van duurzaam gecertificeerd FSC multiplex en is voorzien van een schuin groen dak. De zes buitenste zijdes van de Streetlight Bee&Bee bestaan uit componenten die als nestgelegenheid voor bestuivers dienen. Voor het onderhouden van de Streetlight Bee&Bees bieden wij een professionele service aan op abonnementsbasis, waarbij wij naar afgesproken wens langskomen om de componenten gevuld met bamboe in het huis te controleren en te vervangen naar jouw gewenste behoeftes.

Daarnaast bieden wij samen met onze Streetlight Bee&Bees meerdere interessante mogelijkheden voor jullie gemeente en/of bedrijventerrein aan, welke onderstaand te vinden zijn.

Join the Buzz

Inspiratie

Bee GREAT

  • Streetlight Bee&Bees
  • Persoonlijk oriëntatiegesprek

Bee WILD

  • Streetlight Bee&Bees
  • Persoonlijk oriëntatiegesprek
  • Routekaart

Bee ONE

  • Streetlight Bee&Bees
  • Persoonlijk oriëntatiegesprek
  • Routekaart
  • Campagnes

Benieuwd naar wat BeeGrateful voor jou kan betekenen?
We kijken graag samen met je mee naar de mogelijkheden.

Wat wij bieden

Onderhoud

Wanneer je investeert in Streetlight Bee&Bees, hoe zorg je er dan voor dat deze een langdurig succes blijven leveren? Makkelijk: dat doen wij voor je! Jaarlijks komt BeeGrateful graag langs om de componenten te vervangen. Zo zorgen wij ervoor dat de Streetlight Bee&Bees hun optimale werking en lange levensduur blijven behouden. Tijdens ons oriëntatiegesprek zetten we alles helder en duidelijk vast in een onderhoudsovereenkomst.

Ophangservice

Wil je liever niet zelf de Streetlight Bee&Bees op hangen? Geen zorgen, BeeGrateful doet het graag voor je. Met onze professionele ophangservice zorgen wij ervoor dat de Streetlight Bee&Bees vakkundig opgehangen worden in jouw gemeente of op jouw bedrijventerrein.

Service

Levering

Wij leveren binnen heel Nederland. Mocht je jouw bestelling in het buitenland geleverd willen hebben, neem dan contact met ons op.

duurzame producten

Al onze producten zijn gemaakt van gecertificeerd FSC hout.

Persoonlijk oriëntatiegesprek

Wij leren elkaar graag beter kennen middels een oriëntatiegesprek! Indien gewenst, maken we naar jouw wensen gelijk een plan van aanpak voor het mogelijk ophangen en onderhouden van de Streetlight Bee&Bees.

Customized Streetlight Bee&Bee

BeeGrateful biedt de mogelijkheid om de Streetlight Bee&Bee te personaliseren met jouw logo er op!

subsidies

Gemeentes ondersteunen vaak groene projecten met subsidies. Wij kijken graag met je mee naar de opties van deze subsidies binnen jouw buurt of op jouw bedrijfsterrein.

routekaart

Wij adviseren jullie in het kiezen van de meest geschikte lantaarnpalen bij jou op locatie. Hierbij wordt rekening gehouden met factoren zoals wind, voedselbronnen, zon en water.

De Streetlight Bee&Bee

*Hebben jouw lantaarnpalen niet de juiste omtrek? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met jouw naar onze mogelijkheden

De Streetlight Bee&Bee is een uniek en wetenschappelijk onderbouwd zeshoekig bijenhotel dat om lantaarnpalen met een omtrek van 28 t/m 31 cm* in jouw gemeente of op jouw bedrijventerrein geplaatst kan worden. De Streetlight Bee&Bee is gemaakt van duurzaam gecertificeerd FSC multiplex en is voorzien van een groen dak.

De zes buitenste zijdes van de Streetlight Bee&Bee bestaan uit componenten die als nestgelegenheid voor bestuivers dienen. Deze componenten zijn per jaar vervangbaar op abonnementsbasis voor een zo’n optimale werking van de Streelight Bee&Bee.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat BeeGrateful voor jou kan betekenen? 
We kijken graag samen met je mee naar de mogelijkheden.